Geen widgets gevonden in de zijbalk

Keuken foto achterwand vruchten

Wil jij jouw keuken restylen, maar wil je hier niet te veel geld aan uitgeven? Dan kun je ervoor kiezen alleen een nieuwe keuken achterwand te laten plaatsen. Door een opvallende keuken achterwand te laten plaatsen, geef je jouw keuken meteen een hele andere sfeer. En omdat alleen een keuken achterwand niet duur is, hoef je niet eens veel geld te investeren in deze restyling. Meer over het restylen van de keuken met een keuken achterwand vruchten, lees je op deze pagina.

De praktische voordelen van een keuken achterwand vruchten

Een keuken achterwand vruchten is een glazen keuken achterwand met een kleurrijke foto van vruchten. Deze keuken achterwand ziet er niet alleen mooi uit, maar heeft ook bepaalde praktische voordelen. Ten eerste is een glazen keuken achterwand altijd kras- en hittebestendig. Zit de achterwand achter het fornuis en wordt het glas heet, dan is dit geen probleem. Kom je met een scherp mes tegen de achterwand aan, dan zie je hier ook niets van. Omdat de keuken achterwand kras- en hittebestendig is, blijft de achterwand er vele jaren mooi uit zien.

Lees ook:  Foto auf Acrylglas nach mass Landschaft

Daarnaast is een keuken achterwand van glas gemakkelijk schoon te maken. Dit komt omdat de achterwand geen voegen heeft, zoals bij tegeltjes wel het geval is. Omdat de achterwand ( printed glass splashbacks ) geen voegen heeft, kan er geen vuil op blijven zitten. Zelfs met een eenvoudige vochtige vaatdoek kun je de achterwand goed schoon maken.

Tot slot is een keuken achterwand vruchten snel en gemakkelijk te plaatsen. Tegeltjes moeten een voor een geplaatst worden, maar een achterwand van glas bestaat uit één stuk. Heb je jouw keuken achterwand vruchten in huis, dan zit deze glazen plaat in een mum van tijd op de muur in de keuken.

De keuken restylen? Bestel een keuken achterwand vruchten

Wil jij jouw keuken op een unieke manier restylen? Bestel dan een keuken achterwand vruchten. Door de vrolijke en kleurrijke afbeelding van vruchten op het glas, krijgt jouw keuken een hele andere sfeer. Zeker als de rest van de keuken een beetje saai is, is het een goed idee om een keuken achterwand vruchten te bestellen. Met deze glazen achterwand ziet jouw keuken er namelijk direct vrolijker uit.

Om een keuken achterwand vruchten te bestellen, kies je eerst een mooie foto. Vervolgens kies je het glas voor de achterwand, om de keuken helemaal op te meten. Stuur de afmetingen in en jouw glazen achterwand wordt al snel geleverd.

Door Mees